Letar efter en bra städbolag som utför flyttstädning

Jag ska flytta till en annan lägenhet och försöker hitta en bra städbolag som utför flyttstädning till ett bra pris i Stockholmsområdet. Många jag pratat med tycker inte jag ska stå och slita med att städa allting själv utan att det är bättre att lägga över det på någon som gör det snabbt och effektivt. Och efter en första anblick så ser det ut som en smart idé.

Jag hittade t.ex. flyttstädningistockholm.nu som tydligt visar vad de erbjuder och till vilket pris. När jag jämför med andra företag i Stockholm så tycker jag det är svårt för de visar inte alla direkta priser vilket gör att man måste be om priser från dem och det gör hela processen lite ”blä”.

Något som de flesta städbolagen har är en punktlista med allt som ingår i flyttstädningen. Här går det att jämföra lite och faktiskt se vissa skillnader mellan företagen och i mitt tycke rätt väsentliga skillnader faktiskt.

En firma jag tittade på utförde t.ex. inte städning högt uppe ovanför garderober m.m.. Men det är ju platser där väldigt mycket damm faktiskt samlas och något jag själv hade förväntat mig var städat när jag flyttade in någonstans.

Ett annat städbolag erbjuder t.o.m. städning av förråd och andra udda utrymmen som normalt sätt inte ingår vilket jag mer förstår då det såklart kan variera mycket från bostad till bostad.

Det är utan tvekan så att jag faktiskt har mycket kvar att stå i innan det blir dags att verkligen anställa de som ska göra flyttstädningen men man vill ändå vara lite förberedd. Priserna verkar ju dock ligga inom det spannet som jag tycker känns bra och det är rätt skönt att slippa momentet.

Att städa lägenheten själv går väl ann men oftast ska detta göras i samband med att man flyttat sakerna till en annan bostad och då har man fullt upp att komma till rätta där. Så det krävs att man lägger fokus i sin gamla bostad när man egentligen vill fokusera på den nya.

Nej så det ser ut att bli så, jag ska bara vara säker på att jag hittat ett städbolag som känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *