Loftsäng ger plats till skrivbord och soffa i sovrummet

loftsang

Många barn och ungdomar har idag en önskan om att få plats med både det ena och det andra i rummet. När de är små behöver de kanske ytan till att leka på medan de önskar mer möbler när de blir äldre.

Loftsängen är en ganska smidig lösning på detta och har blivit väldigt populärt i takt med att moderna hus och villor allt oftare endast byggs med två extra sovrum som dessutom är ganska små.

Små barn som behöver mycket lekyta så fungerar loftsängen bra där man under sängen kan ha bra förvaring till barnet. Dessa loftsängar är av naturliga skäl mycket lägre då barnet inte är så gammalt. Har man inte behov av platsen under sängen till förvaring kan man göra om utrymmet till en mysig koja där man läser godnattsagor eller bara ligger och myser.

Äldre barn som ska börja skolan behöver såklart ett skrivbord och här är loftsängen väldigt smidig då det är enkelt att få plats med både skrivbord och loftsäng på samma golvyta. Här finns det loftsängar som säljs med skrivbordsskiva och i vissa fall även med förvaring.

Ungdomar kan även de ha nytta av en loftsäng men deras behov kan ändras lite. Många önskar att gärna få plats med en liten soffa och TV på rummet. Soffan kan vara både fristående eller som en del under loftsängen och på så sätt kan man få plats med ett mer robust och bättre skrivbord vilket man kanske behöver när man börjar komma upp i högstadiet.

Hur som helst så ger loftsängen enorma möjligheter att få plats med annat i sovrummet, oavsett om det är ett skrivbord, soffa eller bara förvarningsmöjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *