Satsar på en ghd eclipse plattång

ghd eclipse Professional styler

Jag har tröttnat på min gamla plattång och nu när man har lite mer pengar att röra sig med så kanske det kan vara värt att satsa på en lite dyrare och lyxigare variant.

Denna plattång på bilden ovan kommer från ghd som gör väldigt bra plattänger (vad jag hört). Deras modell ghd eclipse professional styler ska vara en av de bästa de har och dessutom är den himla snygg!

Jag beställde plattången online genom denna hemsida men det verkar tyvärr som det kommer ta några dagar innan den anländer. Så jag får använda min befintliga plattång från OBH Nordica denna helgen.

Nästa helg borde jag fått den så det ska bli mycket kul att testa om den är så bra som de säger att den är. Men jag har läst lite vad andra som köpt den tycker och det ser verkligen lovande ut.

Många beskriver plattången som något som var så bra att de hade svårt att föreställa sig att det kunde vara så stora skillnader mellan plattång och plattång. Min erfarenhet är den samma då min bästis har en ghd Gold eller något och den är verkligen jätte bra också.

Tittar man på de plattänger som listas som populära ser man också att det skiljer en hel del i kvalitet, design och pris. Jag hoppas jag kan återkomma och berätta hur bra den var. Finns en risk jag glömmer bort det om jag är blir helt överrumplad av lycka 😀

This entry was posted in Styling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *